My Budapest (3): Városliget (1)

Budapest, 26 December 2011 [camera: Nikon Coolpix L100]

Advertisements

4 thoughts on “My Budapest (3): Városliget (1)

  1. Foarte misto salcia. Deosebita lumina uniforma pe care o ai in toata poza. Salcia e luminata doar cu blit, sau era si un felinar pe acolo?
    Trebuie sa ajung sa pot scrie la fel de consistent si despre partile pozitive la fel cum fac cu cele negative 🙂
    Partea aia din stinga strica un pic echilibrul pozei, da probabil nu puteai incadra altfel. Salcia insa e destul de mare ca sa reziste.

  2. Hmmmm… nici una, nicia alta. Nu am folosit blitz si nici alt felinar nu era… A fost insa un context special: lumina foarte buna in acea seara (noroc chior), aburii care ieseau din lac (din lacul respectiv ies aburi intrucit in apropiere sint baile publice cu izvoare termale, ai sa vezi cind vii la noi), apoi lumini destul de puternice in spate… si evident, am selectat programul ‘night landscape’ din softul compactei…. E foarte posibil sa ma mai fi jucat cu culorile (fluorescent, incandescent, etc.) – de fapt, fotografia asta am facut-o in vreo 10 variante, si asta a fost cea mai reusita. Desigur, trepiedul a fost un ‘must’. Am tremurat de frig vreo 20 de minute in acelasi loc pina a iesit ceva mai acatarii, dar cred ca a meritat. Sint curios sa repet faza cind vine slr-ul (de fapt, dupa ce ma obisnuiesc cu el), sa vedem daca iese mai bine…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: