Joie de vivre

June 2011, Városliget (Budapest, Hungary) [camera: Nikon Coolpix L100]

Advertisements

3 thoughts on “Joie de vivre

  1. Are dinamism; saritura, muschii fetei( zici ca e un studiu), fundalul are si el linii diagonale.
    Inteleg de ce ai rotit-o,are mai mult sens asa, dar se vede, iar picioarele taiate… Imi place mult( subliniez) pentru ce ar fi putut fi fara aspectele astea doua.
    Zic si eu

  2. De fapt, am pus fotografia in lipsa de inspiratie (incerc sa postez doua fotografii pe saptamina, luni si joi). Fotografia de mai sus are mai multe hibe, pe linga cele subliniate de tine. In primul rind nu e sharp, oricit m-am chinuit eu sa o corectez in gimp. Eram de fapt foarte departe, am folosit tot zoom-ul compactei (15x, optic plus digital, deci la maxim, si fara trepied) si asta se vede. Originalul e color, am incercat sa o fac mai sharp in gimp, am incercat si sa fac un blur pentru DOF, dar nu a iesit tocmai bine asa ca am sters acea incercare. Plus de asta zonele supraexpuse sint chiar deranjante (vezi spatele tipei si citeva parti din corpul ciinelui). In acel moment mi-am dorit un zoom bun si un dslr (bun, si lumina era proasta, un soare arzator in mijlocul zilei). Asa ca am pus si eu ceva ca sa nu las blogul sa zaca prea mult fara noutati. As fi pus primele mele… ‘nuduri’ 🙂 (interesant, in parcul orasenesc de aici femeile vin si fac plaja la bustul gol in parc fara nici o problema si nu se supara daca le fotografiezi) – dar fotografiile pe care le-am facut nu spun totusi nici o poveste…

  3. Ei, uite asta e un exemplu in care, daca compozitia e corecta si puternica, pentru mine nu mai conteaza ca nu e clara ori ca are parti arse.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: